BAJNOKCSAPAT!

BLSZ IV-es csapatunk megnyerte a 2020/2021-es bajnokságot!

Szombaton kora délután azzal a tudattal léphettünk pályára a 4. helyezett 3R Spartacus csapata ellen, hogy amennyiben pontot szerzünk, 3 fordulóval a bajnokság vége előtt bajnokok lehetünk.
Ahogy arra számíthattunk ellenfelünk igencsak megnehezítette a dolgunkat és a 28. percig nem igazán találtuk a mérkőzés ritmusát. Ekkor azonban egy pontrúgás után Virágh Bálint fejjel megszerezte a vezető gólunkat. Ezután főként mezőnyben folyt a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben. A félidőben 0-1-es előnnyel vonulhattunk pihenőre. A szünetben rendeztük sorainkat és nagyobb koncentrációt kért játékos-edzőnk Érsek Tamás. A második félidőt sokkal bátrabban kezdtük mint ellenfelünk. Magabiztosan védekeztünk és kontrákból rendre veszélyesek voltunk. A 64. percben egy pontrúgásunk után ide-oda pattogott a labda ellenfelünk tizenhatosán belül, Barabás Bence pedig jókor volt jó helyen és jobb lábbal bekanalazta második gólunkat. Ettől a találattól pedig végleg megnyugodhattunk. Lassan teltek a percek de a Spartacus igazából helyzetet sem tudott kialakítani, mi pedig egy pontrúgás után a 89. percben eldöntöttük a mérkőzest. Ismét Barabás Bence volt eredményes ám ezuttal fejjel. Bencének ez volt a 19 gólja a szezonban és még reális esélye van a gólkirályi címre.
Összességében nem parádéztunk, de végül magabiztosan nyertük meg a mérkőzést és megmutattuk, hogy miért is állunk veretlenül a tabella élén. A hátralévő 3 meccsünkön a veretlenség megőrzése a célunk, illetve készülünk a BLSZ 3-ra. 3R Spartacus 0-3 Budatétény SE
 
Köszönjük mindenkinek aki támogatott minket ebben a nehéz szezonban!