Kupagyőzelem Wolfsbergben!!!

U11 és az U12-es csapatunk Wolfsbergben (Ausztria) járt a Pünkösdi hétvégén. Osztrák, Szlovén, Román, Cseh, Német, Olasz és Magyar csapatok részvételével rendezett nemzetközi labdarúgó tornán csodálatos eredményt értek el fiataljaink, tovább öregbítve hírnevét egyesületünknek.

U11-es csapatunk Deák Ákos és Elek Patrik vezetésével, a 7 csapatos csoportban körmérkőzést játszottak. Majd az első két helyezett játszott egy kis döntőt a végső győzelem megszerzése érdekében. Fiataljaink sajnos alul maradtak a döntőben így a második helyet szerezték meg ezen a nemzetközi tornán. 22:8-as gólaránnyal zárták a mérkőzéseket. Bogdány Barnabás egymaga 13 góllal járult hozzá ehhez a szép eredményhez.

U13-as csapatunk Vejmola Tamás vezetésével, három 4-es csoportba osztva versenyzett. Első nap a csoportmeccsek voltak, második nap pedig a három csoportban azonos helyen végzők kerültek egy ágba és úgy folytatódott a küzdelem. Fölényes győzelemmel zárva az utolsó csoportmeccset az első helyen várták a folytatást. A hármas döntőben kétszer döntetlent játszva (1:1, 1:1), több rúgott góllal megnyerték a tornát. 12 csapatból az élen végeztek, 10:2-es gólaránnyal.

BÜSZKÉK VAGYUNK A GYEREKEKRE. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A KILÁTOGATÓ SZÜLŐK ÉS HOZZÁTARTOZÓK SPORTSZERŰ BIZTATÁSÁT ÉS A SOK SEGÍTSÉGET A HELYSZÍNEN!

HAJRÁ BUDATÉTÉNY SE!!!